Vuokraa luksusjahti
ja koe ikimuistoinen merimatka!

 

Yksityisen luksusjahdin vuokraus on yksi hienoimmista ja ikimuistoisimmista tavoista viettää aikaa merellä asiakkaiden, työntekijöiden tai läheisten kanssa. PolarCruiser on 20-metrinen jahti, joka on ihanteellinen risteilyalus ja illanveittopaikka. 

PolarCruiser tarjoaa ensiluokkaiset puitteet juhla- sekä kokoustilaisuuksiin, kokeneen henkilökunnan, merellisen cateringin sekä harrastusmahdollisuuksia aina suppailusta vesiskoottereiden vuokraukseen. Tarjoamme juuri Sinun tarpeisiisi sopivan risteilyreitin ja palvelukokonaisuuden, jotta merimatkastasi tulee unohtumaton.

Kesän 2024 risteilemme Turun ja Ahvenanmaan saaristossa!


Risteily makusi mukaan

Räätälöimme risteilyn aina toiveitasi kuunnellen.
Tarjoamme halutessasi matkalle mukaan merellisen
cateringin sekä ammattitaitoisen henkilökunnan pitämää huolta, että matkastasi tulee ikimuistoinen

IMG_6272_Facetune_02-06-2020-19-49-35 2


Tekemistä kaikille

PolarCruiserissa on huikean avarat tilat ja varustelut vastaaviin jahteihin verrattuna.
- Videotykki
- Sup-lauta
- Grilli & keittiö
- Karaoke
- Sauna
- Musiikkilaitteet

Jahdin vuokraus - usein kysytyt kysymykset

PolarCruiserin voit vuokrata yhdeksi päiväksi tai useammaksi päiväksi/viikoksi, jos alus on vapaana. Myös vuokraus laiturissa on mahdollista.

Risteilypaketeissa alukseen vuokraan kuuluu kokenut henkilökunta (kapteeni ja deckhand), pyyhkeet, petivaatteet, SUP-laudat, langaton internet ja muut aluksen fasiliteetit. Tarjoamme myös mahdollisuuden tilata ruokaa ja juomaa jahdille pitopalvelusta tai ammattitaitoisen kokin valmistamaan merellisiä herkkuja risteilijöille. Lisäksi tarjoamme muita harrastusmahdollisuuksia jahdilla.

PolarCruiseriin mahtuu 16 matkustajaa henkilökunta mukaan lukien. Kun jahti on laiturissa, mahtuu siellä oleskelemaan n. 30-40 henkilöä. Yösijoja aluksessa on 12.

Kuuntelemme aina asiakkaamme toiveita. Risteilyreitti ja aktiviteetit suunnitellaan aina kapteenin ja muun henkilökunnan kanssa. Voit risteilyn aikana halutessasi vierailla maissa, suppailla, vuokrata vesijetin… Kaikki onnistuu!

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai kotisivujemme kautta. Klikkaa yhteystietoihin.

Aluksen sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty, mutta ulkotiloissa voi tupakoida.

Jahdille voi ottaa omia juomia mukaan. 

Osoite

Huom! Kotisatamamme sijaitsee kesällä 2024 Turussa. 

Itäinen Rantakatu 52, 21810 Turku

Close Menu