Hyr en lyxyacht och upplev en minnesvärd sjötur

Att hyra en privat lyxbåt är ett av de finaste och mest minnesvärda sätten att tillbringa tid till sjöss med familj, vänner eller medarbetare. PolarCruiser är en 65-fotst yacht, idealisk för kryssningsfartyg och matsal. PolarCruiser erbjuder en förstklassig inställning för bankett, möte, erfaren personal, catering och fritidsaktiviteter, allt från racing till jetski. Vi erbjuder dig en kryssningsväg och ett servicepaket som är skräddarsydd för dina behov för att göra din kryssning oförglömlig.

På sommaren 2024 vi kryssar i Åbolands eller Ålands skärgård.


Kryssning till din smak

Vi anpassar kryssningen och lyssnar
alltid på önskningar. Vi erbjuder dig en skaldjur
och professionell personal som gör
din resa till en minnesvärd.

Vuokrauslaiturissa1 uusi

Fraktuthyrning - Vanliga frågor

Att planera en privat lyxkryssning kan verka komplicerad. Därför hjälper vår personal dig att skräddarsy ett lämpligt paket med Polar Cruiser..  

PolarCruiser kan hyras för en dag eller flera dagar / vecka om fartyget är ledigt. Uthyrning vid bryggan är också möjligt.

Kryssningspaketet ombord på fartyget inkluderar erfaren personal (kapten och deckhand), handdukar, sängkläder, trådlöst internet och andra fartygsstängsel. Vi erbjuder också möjlighet att beställa mat och dryck för yacht service eller en professionell kock för att förbereda skaldjur för kryssare. Dessutom erbjuder vi andra jaktmöjligheter.

Polar Cruiser kan rymma upp till 16 passagerare inklusive personal. När båten är vid kajen kan den rymma cirka 30-40 personer. Det finns 12 sängplatser ombord.

Vi lyssnar alltid på våra kunders önskemål. Kryssningsvägen och aktiviteter planeras alltid med kaptenen och annan personal. Under kryssningen kanske du vill besöka länderna, erövra, hyra en vattenfartyg … Allt är framgångsrikt!

Du kan kontakta oss via telefon, email eller via vår hemsida. Klicka på kontakterna.

Rökning är strängt förbjudet inne i yachten, men du kan röka utomhus.

Man kan ta med egna drycker.

Hemmahamn adress i Åbo: Itäinen rantakatu 52, i Aura Å.

Stäng meny